Мед преди лягане за укрепване на имунната система и още мнго

...
Мед преди лягане за укрепване на имунната система и още мнго
Коментари Харесай

5 основни причини да ядете мед преди лягане и за какво точно помага

Мед преди лягане за подсилване на имунната система и още мнго изгоди.
Медът е доста потребна храна. Предлагаме ви да научите главните аргументи, заради които би трябвало да ядете пчелен мед преди лягане.

 

Ще ви помогне да заспите
Това е естествено успокоително, което предизвиква производството на хормона мелатонин. Медът възстановява съня, обновява клетките и възвръща нервната система. Пиенето на чай от лайка вечер с 1 ч. л. мед, е ключът към положителната отмора. Можете да приемате мед с топло мляко, в случай че нямате противопоказания за използването на лактоза.

Изгаря мазнините
През нощта стартира нараснало изгаряне на мазнини. Излишните калории се изгарят с помощта на хормона орексин, който се съдържа в естествения пчелен мед.

Лекува черния дроб
През нощта се реализира дейна регенерация на чернодробните кафези. Ето за какво е доста потребно да пиете сок от тиква с естествен мед преди лягане. Това ще помогне на черния дроб да се отърве от нездравословните отрови.

Укрепва имунната система
Смесете накълцани скилидки чесън с естествен мед. Приемайте това лекарство преди лягане по 1 ч. л.

За зареждане с сила заран
Понякога човек изпитва хронична отмалялост, даже заран. Пиенето на вода с мед преди лягане може да помогне за решаването на този проблем.

Можете да си приготвите и следната напитка заран. В 1 литър топла вода прибавете нарязан лимон с кората, няколко филийки настърган корен от джинджифил и 1 супена лъжица пчелен мед. Пийте тази напитка заран и денем. Тя е отличен източник на сила.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР